Facebook Linkedin Twitter
Baby, peuter, kleuter en voeding

Kinderen en jongeren die bij ons komen omdat het gewicht een probleem is geworden zijn vaak geen ukkies meer. Ze zijn zeker zeven jaar maar vaker al wat ouder. Op die leeftijd is afvallen best heel lastig. Vaak is het een kwestie van bepaald gedrag afleren en nieuw gedrag aanleren. Zeker niet gemakkelijk.

Voorkomen van overgewicht is dus beter en daarmee kun je niet vroeg genoeg beginnen wat ons betreft. Zelfs tijdens je zwangerschap heeft de voeding die jij eet al invloed op je kindje. Daarom is het dus heel verstandig kritisch te kijken naar je voeding als je zwanger wilt worden of zwanger bent. Ook daar kunnen de kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! je bij helpen.

Speciaal voor aankomende ouders en/of ouders van jonge kinderen schreef ik een aantal blogs voor baby en kind, een website boordevol leuke informatie over zwanger zijn en kinderen opvoeden.

Een overzichtje:

-eten voor twee

-eten tijdens je zwangerschap

-vermoeidheid tijdens je zwangerschap

-overgewicht tijdens je zwangerschap

-trakteren op de peuterspeelzaal of school

-terug naar school na de vakantie

-kleuters en gezond eten

Naast mijn artikelen staan er nog tal van leuke en informatieve blogs op deze website. Zeker de moeite waard dus om eens even te klikken en te kijken.

Interessant? Delen met je vrienden ››