Facebook Linkedin Twitter
Bloggen voor spruitjes

 

Bloggen voor Spruitjes

Met een heleboel enthousiaste kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! hebben we laatst een reuze interessante bijscholing gevolgd. Bloggen voor beginners!

We gaan met elkaar meer bloggen. Hoe we dat moeten doen, hoe vaak, wat we kunnen schrijven, en hoe je een blog opbouwt, dat hebben we allemaal geleerd. Een groep vrouwen bij elkaar (helaas kon onze enige mannelijke kindereetcoach er niet bij zijn) waren stil en serieus aan het schrijven. We hebben allemaal binnen 5 minuten een verhaal geschreven over een trein, dieet en televisie. Misschien komt u dit verhaal nog weleens tegen op een pagina van een van de andere coaches. Ik kan u zeggen dat de verhalen liepen als een trein!

kindereetcoachesJa, we gaan bloggen!

Reuze interessant voor onze lezers al die blogs van kinder-eetcoaches, want wij hebben een kennis in huis! Wij zijn met meer dan 20 kindereetcoaches vertegenwoordigd in het hele land. Per regio zijn er andere gewoonten en uitspraken. Zo kent niet iedereen het woord spruitjes. Ja, wel als groente, maar niet dat het een ander woord is voor jouw eigen bloedjes, telgen, oftewel Spruitjes!
Diverse specialisten werken voor en met Spruitjes en Zo! Zo hebben we diëtisten, een voedingspsycholoog, een coach gespecialiseerd in kinderen met autisme, een personal coach, een kindercoach en een dieetkok in ons midden. Dat betekent dat we heel veel voor jullie kunnen betekenen. Op heel veel gebieden, altijd gerelateerd aan eten en gezondheid.

Waarover moeten we bloggen?

We hebben de kennis en u de kinderen en de praktijk. Hoe gaat het op het gebied van eten bij jullie thuis? Heeft u nog iets te vragen? Laat het ons hieronder dan weten. Dan hebben wij weer iets te bloggen! Stel gerust uw vragen door te reageren op deze blog. Maak hier gebruik van, want onze kennis kan u en uw kinderen helpen.
Tot blogs. Of zeg je dat niet zo?!

Interessant? Delen met je vrienden ››