Facebook Linkedin Twitter
Boekje; “Dat lust ik niet!”

mockupspruitjesenzo-page1Gratis E-book!

Naast ons echte boek, hebben we ook een E-book en die is gratis! Wil je hem hebben vul dan ons contactformulier in. Vermeld “gratis E-Book” Je schrijft je dan meteen ook in voor onze super leuke digitale tips & tricks die maandelijks verschijnt. Je zit nergens aan vast, opzeggen kan altijd. Onderaan iedere tips & tricks wordt die mogelijkheid aangeboden.

Of koop ons  echte boekje!boekje 1

Wij, bij Spruitjes en Zo! doen van alles om ouders te helpen bij het (op) voeden van kinderen. Regelmatig krijgen we ouders op consult met de hulpvraag: “Mijn kind wil niets eten, watboekje moet ik doen?”  Of ouders klagen over de bijna legendarische woorden “Dat lust ik niet!” Gelukkig kunnen we ouders met al onze expertise en ervaringen dan helpen. Maar we wilden zo graag nog meer ouders helpen. Daarom hebben we de tips die we ouders tijdens consulten geven gebundeld in een boekje. Maar we hebben meer gedaan. Natasja Wildeman, het gezicht achter Spruitjes en Zo! schreef een sprookje voor kinderen( en ja, ouders mogen het ook lezen) Bovendien zochten we er ook een aantal leuke en gemakkelijk te maken recepten bij uit. En nu hebben we dus een boekje. Met de titel ” Dat lust ik niet!” Een boekje dat jullie kunnen kopen.

Kosten?

Omdat we graag willen dat iedere ouder of andere belangstellende ons boekje kan kopen hebben we de prijs laag gehouden. Voor €9.95 (ex. verzendkosten) heb je het boekje in huis. Bestellen gaat heel gemakkelijk: mail je naam, adres, postcode en woonplaats naar: natasja@spruitjesenzo.nl of vul het contactformulier in

Je ontvangt dan een factuur via de mail en het boekje wordt naar je toegezonden zodra de factuur is voldaan.

 

 

Interessant? Delen met je vrienden ››