Facebook Linkedin Twitter
Groepsbegeleiding ouder en kind

Groepsbegeleiding ouder en kind 6-12:

samen eten kokenNaast individuele begeleiding bieden wij ouders met kinderen ook  groepsbegeleiding aan. Tijdens dit traject komen alle onderwerpen die tijdens de individuele begeleiding worden behandeld aan bod. Alleen zal er samen met andere ouders en kinderen in een groep worden samen gewerkt. De groepen bestaan uit maximaal 4 ouders en 4 kinderen.

Naast informatie over gezonde voeding zullen tijdens de groepsbegeleiding ook opdrachten worden worden aangeboden. Daarnaast biedt een groep natuurlijk de mogelijkheid om met andere ouders te kunnen overleggen.

Kosten voor deze groepsbegeleiding bedragen 25% minder dan de individuele begeleiding en komen daarmee op €182.50 per traject van 10 bijeenkomsten.

Meer informatie of aanmelden klik hier

Groepsbegeleiding jongens en meisjes 14-18groepsbegeleiding:

Tijdens een traject van zes bijeenkomsten worden de jongens en/of meisjes in groepsverband begeleid. Bij deze cursus gaan we op een actieve manier aan de slag met overgewicht. Door het maken van uitdagende opdrachten krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen handelen en doen. Ook wordt er bij deze cursus gewerkt aan het zelfbeeld en het zelfvertrouwen. Deze cursus is zeer geschikt voor met name jongens en/of meisjes die kampen met een laag zelfbeeld en worstelen met hun (over)gewicht.  Maar ook voor jongvolwassenen die last hebben van overgewicht of eetbuien en emotie eten. Op een leuke en uitdagende manier worden cliënten uitgedaagd om eens naar hun eigen mogelijkheden, vaardigheden en krachten te kijken, om op die manier aan de slag te gaan met het overgewicht.

4080440_xxlDe opdrachten die worden gedaan bieden veel inzicht in het eigen handelen. Er wordt gewerkt in leuke werkboeken die aansluiten bij de leeftijd van deze doelgroep.

Naast de opdrachten krijgen cliënten ook uitgebreide informatie over gezond eten en komen er diverse onderwerpen rondom het eten en eetgedrag aan bod.

 

Kosten voor dit traject verschillen per locatie en zijn op te vragen bij desbetreffende kindereetcoach

Schrijf je hier direct in.

Interessant? Delen met je vrienden ››