Facebook Linkedin Twitter
Hulp voor kinderen met overgewicht.: Hulp voor kinderen met overgewicht.

kinderen  met overgewichtHulp voor kinderen met overgewicht

De kindereetcoaches werken dagelijks met kinderen en jongeren met overgewicht. maar ook met hun ouders. Voor veel ouders komt de boodschap dat hun kind te dik is hard aan. “Mijn kind te dik?” Mollig, stevig, zware botten…dat zijn begrippen die ouders aan hun kind met overgewicht koppelen. Als je niet overtuigd bent van het feit dat je kind te dik is , is hulp vragen wel het laatste waar je aan denkt. Hulp vragen wordt door ouders ook vaak gezien als falen.  Schijnbaar vinden ouders dat men het zelf moet kunnen oplossen.

Hulp voor kinderen met overgewicht helpt!

Dat is jammer. Want goede hulp kan een groot verschil maken. Bovendien…waar ga je naar toe als je haar slecht zit? Naar een kapper. Naar wie ga je als je kiespijn hebt? De tandarts. Ben je ziek dan vraag je om hulp bij een arts . Dus tot wie went je je als er sprake is van overgewicht? Een gewichtsconsulent of diëtiste. Want zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. En in het geval van kinderen met overgewicht vraag je de hulp van een kindereetcoach van Spruitjes en Zo! Zij zijn immer gespecialiseerd in het helpen van kinderen met overgewicht. Als ouders wil je toch de beste zorg voor je kind, ook in het geval van overgewicht.

Hulp vragen is geen teken van zwakte. Ouder zijn is geweldig maar soms ook best zwaar. Dan is het fijn dat er hulp is! Heeft je kind overgewicht dan biedt Spruitjes en Zo! de hulp die jij als ouder nodig hebt. Maar ook de hulp die je kind nodig heeft. Dat is geen schande, dat moet je niet zien als falen maar juist als een kans. Een kans op een nieuwe start. Geef je kind die kans en geef jezelf ook die kans.

Bij Spruitjes en Zo! houden we niet van het wijzende vingertje. We willen kinderen en hun ouders graag verder helpen, daarom werken we oplossingsgericht. Ook houden we van samen werken, en daarom betrekken we iedereen binnen het gezin bij de begeleiding. Wil je meer weten,neem dan contact met ons op.

Interessant? Delen met je vrienden ››