Facebook Linkedin Twitter
Kinderen en overgewicht. Hoe het werkt

Kinderen en overgewicht. Hoe het werkt.

Kinderen en overgewicht! We weten hoe het werkt bij kinderen, met of zonder overgewicht: Patat en pannenkoeken, die gaan er wel in. Maar groentes…daar halen ze hun neus voor op. Een wortel vinden ze vies maar een snoepje lukt altijd. Je probeert het wel, maar het lukt niet altijd. Te vaak geef je toe aan het ‘ gezeur en gejengel” Want zo werkt het nou eenmaal, de weg van de minste weerstand…En voor je het weet is je kind te dik, heb je een kind met overgewicht. Niet leuk, zeker niet voor het kind. Want overgewicht is niet leuk! Maar gelukkig kunnen wij jullie helpen. Spruitjes en Zo! bij kinderen en overgewicht.

overgewicht kinderen

Kinderen en overgewicht: Een kindereetcoach.

We leggen je graag uit hoe het werkt. De kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! begeleiden kinderen  met overgewicht, maar ook jongeren met overgewicht en hun ouders naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. We werken niet met een dieet, maar gaan op een gezonde manier afvallen met  blijvend resultaat. Daarbij maken we gebruik van mooie coachingsmaterialen en leuke werkboeken die speciaal voor kinderen en jongeren zijn ontworpen.

Spruitjes en Zo! is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun ouders. Deze unieke coachingsmethode leert kinderen en jongeren hoe ze zelf goede keuzes kunnen maken. Ouders krijgen behalve adviezen en informatie over gezonde voeding ook handvatten voor de praktijk, zodat zij thuis direct aan de slag kunnen met het verbeteren van de leefstijl van het hele gezin.

Kinderen en overgewicht, uniek en het werkt!

Ieder kind is uniek en verdient een kans op een lang en gelukkig leven. Kinderen en Overgewicht is geen goede combinatie en kan zo’n lang en gelukkig leven in de weg staan. Pesten, gezondheidsklachten, onzekerheid, het zijn maar een paar zaken waar kinderen met overgewicht mee te maken krijgen.

Omdat ieder kind uniek is, biedt de methode Spruitjes en Zo! ook diverse mogelijkheden. Zo is er voor ieder kind met overgewicht een passende oplossing. En bovendien  bieden we veel meer dan hulp bij overgewicht. Ook kinderen met ondergewicht, ouders die de strijd aan tafel zat zijn, een dwarse peuter die niet wil eten of een opstandige puber die zelf aan het lijnen slaat, allemaal kunnen ze bij ons terecht. Kijk hier naar al onze mogelijkheden. Onze coaches zitten verspreid door heel Nederland.

Werk een zelfvertrouwen en leefstijl jongeren

Meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Neem contact op met Natasja Wildeman of met een coach bij jou in de buurt om een afspraak te maken. Of download ons gratis E-Book voor meer inspiratie.Wil je hem hebben vul dan ons contactformulier in. Vermeld “gratis E-Book” Je schrijft je dan meteen ook in voor onze super leuke digitale tips & tricks die maandelijks verschijnt. Je zit nergens aan vast, opzeggen kan altijd. Onderaan iedere tips & tricks wordt die mogelijkheid aangeboden.

Interessant? Delen met je vrienden ››