Facebook Linkedin Twitter
Kinderen en overgewicht: mogelijkheden

Kinderen en overgewicht: Mogelijkheden

Spruitjes en Zo! biedt hulp aan ouders van kinderen met overgewicht maar we bieden we ieder lid van het gezin begeleiding. Bij overgewicht helpen we bij het afvallen,  in geval van ondergewicht bij het op gewicht komen, maar ook bij het beter en gezonder eten. Bij moeilijke eters, koppige peuters, zwangere aanstaande moeders en opstandige pubers. Spruitjes en Zo! is het voedingsadviescentrum voor het hele gezin. Voor iedereen zijn er mogelijkheden.

Om het makkelijk te maken vindt u hier al onze programma’s

Kinderen en overgewicht: Individuele begeleiding 6-12:

overgewicht kinderenHet traject dat deze kinderen volgen bestaat uit acht consulten waarbij ouder(s) en kind samen komen. De aanwezigheid en betrokkenheid van ouders is noodzakelijk. Het is van groot belang dat ouders ook leren dat zij als opvoeders kunnen bijdragen aan de gezondheid van hun kind. Lees hier verder.

Kinderen en overgewicht: Individuele begeleiding 12-18:

Ook voor deze groep is het mogelijk om samen met ouder(s) op consult te komen bij één van onze coaches. Ook hier wordt er acht wekenlang gewerkt aan een gezond eetpatroon en een gezond gewicht. Echter op een niveau dat aansluit bij de leeftijd van de jongere.  Ook worden er een aantal extra onderwerpen besproken, zoals uitgaan en alcoholische dranken. Lees hier verder.

Kinderen en overgewicht: Groepsbegeleiding ouder & kind 6-12 /  jongeren 14-18groepsbegeleiding:

Het voordeel van groepsbegeleiding is dat je niet alleen bent. Dat je het niet alleen hoeft te doen, maar de steun en samenwerking hebt van anderen. We hebben diverse trajecten voor groepsbegeleiding, dus er zit vast wel iets voor je bij. Samen met je vader of moeder of misschien wel alleen. Bekijk ons aanbod  en lees hier verder.

Kinderen en overgewicht voorkomen: Begeleiding voor zwangere vrouwen (met overgewicht):

12862880_xxlIn samenwerking met een aantal verloskundigen is dit programma voor zwangere vrouwen tot stand gekomen. Overgewicht tijdens de zwangerschap of zelfs al overgewicht voor een zwangerschap is een groeiend probleem waar verloskundigen tegenaan lopen.  Lees hier verder.

Kinderen en overgewicht: Workshops voor ouders met peuters:

Deze serie, van drie workshops voor ouder en peuter richt zich op die zaken waar iedere ouder mee te maken krijgt. Het “niet willen eten”, “nee zeggen” en “de strijd aan tafel” De workshops zijn gemaakt voor ouder en peuter, leeftijd 2-4 jaar. Lees hier verder.

Volwassenen en overgewicht: Begeleiding volwassenen:

Naast kinderen en jongeren, begeleiden al onze coaches ook volwassenen naar een gezond gewicht. Als volwassene, maar zeker als ouder, wil je graag een goed voorbeeld zijn voor je kinderen.  Maar misschien ben jij zelf wel een enorme snoeper, of eet je nooit groentes.. Of misschien is je gewicht te hoog en vind je dat vervelend. Wij zijn er, ook voor jou als volwassenen. lees hier verder.

mockupspruitjesenzo-page1Wil je graag meer inspiratie, tips en leuke recepten ontvangen? Dat kan, we ook een E-book en die is gratis! Wil je hem hebben vul dan ons contactformulier in. Vermeld “gratis E-Book” Je schrijft je dan meteen ook in voor onze super leuke digitale tips & tricks die maandelijks verschijnt. Je zit nergens aan vast, opzeggen kan altijd. Onderaan iedere tips & tricks wordt die mogelijkheid aangeboden.

Interessant? Delen met je vrienden ››