Facebook Linkedin Twitter
Moesie de moestuincoach!

 

Moesie de moestuincoach

Ken jij Moesie al?
Moesie is een online moestuincoach die kinderen en hun ouders leert hoe je groenten en kruiden in je eigen mini-moestuintje kunt verbouwen. Het is een project waaraan iedereen kan deelnemen die 1m2 grond in zijn tuin of op zijn balkon ter beschikking heeft voor het laten groeien van groenten en kruiden. Vanaf het voorjaar, als het moestuinseizoen weer is gestart, vertelt Moesie wekelijks in een e-mailbericht wat de activiteiten in de moestuin voor die week zijn. Heb je iets te vragen over de ontwikkeling van jouw tuintje, dan kun je Moesie altijd e-mailen. Ook bezoekt Moesie gedurende het seizoen evenementen waar je haar kunt ontmoeten en je haar jouw ervaringen kunt vertellen over de groei en bloei van de gewassen in jouw eigen moestuin.

Wil jij zien hoe worteltjes groeien, sla proeven uit eigen tuin en plezier beleven aan het zaaien en oogsten in een eigen minimoestuintje? Wil je meer wetten kijk dan op de site van Moesie http://bit.ly/hfioOB. Daar kan je je ook inschrijven om mee te doen. De kosten bedragen €25.00. Daarvoor ontvang je een zaadpakket thuisgestuurd en van 1 maart tot 15 oktober iedere week tuin-instructies, via de e-mail.

Educatie, duurzaamheid en voeding in één
Moesie is een project zonder winstoogmerk en heeft als doel om iedereen te laten zien hoe leuk, lekker en makkelijk moestuinieren is. Met als doel minder voedselkilometers te maken, minder eten weg te gooien en meer gezond te eten.

Interessant? Delen met je vrienden ››