Facebook Linkedin Twitter
Over Spruitjes en Zo!: Over Spruitjes en Zo!

Zoek je hulp bij het aanpakken van overgewicht? Wil je graag afvallen, een gezond gewicht hebben en weer lekker in je vel zitten? Dan kan Spruitjes en Zo! je helpen.

Hulp voor kinderen en jongeren met overgewichtDe kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! begeleiden kinderen en jongeren naar een gezonde, bewuste leefstijl en een gezond gewicht. Om de kans op succes te vergroten, betrekken we hier ook de ouders bij. Spruitjes en Zo! is de oplossing voor kinderen en jongeren met overgewicht. Er werken zowel in Nederland kindereetcoaches, als ook in België.

Lijnen is geen oplossing

Overgewicht brengt op den duur ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Het is dus ook om die reden belangrijk om daar iets aan te doen. Maar voor kinderen en jongeren  met overgewicht is lijnen niet de oplossing. Het is zelfs erg onverstandig! Omdat kinderen nog in de groei zitten, heeft hun lichaam een grote behoefte aan voedingsstoffen.  Wanneer we een kind of jongere op dieet zetten, dan komen zij deze voedingsstoffen tekort. Dit geldt ook voor een kind met overgewicht. Bovendien lokt een dieet het bekende jojo-effect uit. Daarnaast ligt er, vooral bij pubers, nog een gevaar op de loer namelijk het risico op extreem lijnen met alle gevolgen van dien.

Wat werkt wel?

Voor een blijvend gezond gewicht is een gezond eetpatroon en voldoende beweging noodzakelijk.  Spruitjes en Zo! coacht ouders en kinderen in acht weken naar een bewust en gezond eet- en leefpatroon en een gezond gewicht. Dat doen we op een leuke en uitdagende manier, met leuke opdrachten. We leren je van alles over gezond eten, dat gezond eten ook lekker is en hoe je naar je lichaam moet luisteren. Spruitjes en Zo! werkt omdat het gezond eten combineert met kindercoaching. Dit is een unieke en succesvolle methode gebleken.

Meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Neem contact op met Natasja Wildeman of met een coach bij jou in de buurt om een afspraak te maken.

Klik hier als je in Nederland woont.

Klik hier als je in België woont

Meer inspiratie opdoen thuis? We hebben ook een E-book en die is gratis! Wil je hem hebben vul dan ons contactformulier in. Vermeld “gratis E-Book” Je schrijft je dan meteen ook in voor onze super leuke digitale tips & tricks die maandelijks verschijnt. Je zit nergens aan vast, opzeggen kan altijd. Onderaan iedere tips & tricks wordt die mogelijkheid aangeboden.

 

Interessant? Delen met je vrienden ››