Facebook Linkedin Twitter
Recept ei in brood bakje: Recept ei in brood bakje

Recept ei in brood bakje

Sommige dingen klinken op papier al leuk vinden de kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! Een brood bakje… daar wordt je toch spontaan vrolijk van. Dat worden de kindereetcoaches sowieso van lekker eten. Daarom delen ze ook graag recepten met je. Zodat je thuis ook kunt genieten van heerlijke en gezonde recepten. Deze is ook heel leuk om met kinderen te maken. Lekker als ontbijt op zondagmorgen of een keer zomaar als lunch.

Recept ei in brood bakje (6 stuks)eieren in een brood bakje

Wat heb je nodig

  • 6 eieren
  • 6 volkoren boterhammen
  • wat geraspte kaas
  • wat ham blokjes
  • klein beetje vers geknipte bieslook

Wat moet je doen

Snijd van de volkoren boterhammen de korstjes af en rol ze met een deegroller een beetje plat. Pak een muffin bakblik en vul deze met de platte boterhammen, zodat je bakjes krijgt.  Doe een beetje van de ham blokjes in ieder bakje. Breek in ieder bakje een ei en strooi daar over heen wat kaas. In de oven voor 15 minuten op 180 graden. Als ze uit de oven komen kun je er wat bieslook over doen.  Klaar is je ei in een brood bakje.

Vaak moeten kinderen met overgewicht hun relatie met eten verbeteren als ze bij een kindereetcoach komen. Dat is soms best moeilijk, maar gelukkig werken de kindereetcoaches met een super leuke en kindvriendelijke methode. Want eten moet vooral leuk zijn en geen straf.

Interessant? Delen met je vrienden ››