Facebook Linkedin Twitter
Recept: stokbrood met avocado

Stokbrood met avocado (2p.)

 Wat heb je nodig

  • 150 g aardappel
  • ½ avocado
  • 1 tl-kerrie
  • 1/16 tl-cayennepeper
  • 1/8 tl-paprikapoeder
  • zout naar smaak
  • 1 bosui
  • 1 handje stukjes tomaat
  • 1 handje sla
  • 1 meergranen baguette (of twee pistolets)

Wat moet je doen

Snij de aardappel zonder te schillen in blokjes van 1 bij 1 cm. Kook de aardappelblokjes in een klein laagje water in 10-15 minuten gaar. Prak de avocado met de specerijen en wat zout in een kom. Snij de bosui in dunne ringen en voeg deze toe aan de kom met avocado. Giet de aardappelblokjes af en meng deze door het avocado-mengsel. Breng eventueel extra op smaak met zout en specerijen. Snijd de baguette open en voeg een handje sla toe. Verdeel de avocado-aardappel salade over de baguette en maak het af metde stukjes tomaat. Serveer lauwwarm.

Interessant? Delen met je vrienden ››