Facebook Linkedin Twitter
Zakelijk

Voorlichting gezonde voeding

Naast begeleiding aan kinderen en ouders zijn de kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! ook inzetbaar op scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere instellingen waar kinderen verblijven. We hebben een aantal leuke en interessante workshops samen gesteld over gezonde voeding. Want voorlichting over voeding is belangrijk. Zo hebben we ook een workshop voor kraamverzorgenden samengesteld, want ook zij werken op plaatsen waar kinderen zijn. Overgewicht onder kinderen neemt toe. Samen kunnen we die trend stoppen.

Workshops:

Wat dacht u van een workshop gezond trakteren. Of een avond met ouders en pubers in discussie over alcohol. Of misschien wilt u wel dat de kinderen op uw school een gezonde lunch meenemen. Alles op het gebied van voeding is mogelijk. En alle workshops zijn naast informatief ook leuk omdat we de praktijk altijd combineren met de theorie. Dus naast voorlichting geven gaan we ook met ouders aan de slag. Gezonde traktaties maken, alcoholvrije cocktails of een leuke en gezonde lunch te maken.

9210044_xlKraamzorg:

Speciaal voor de kraamverzorgster en de kraamzorg instellingen heeft Spruitjes en Zo! een workshop ontwikkeld waarbij gekeken wordt naar voeding tijdens de kraamtijd. De kraamverzorgster heeft een unieke positie, als enige hulpverlener is de kraamzorg actief binnen het gezin en heeft zij als zodanig inzicht in het gezinsleven en dus ook op het eetpatroon van het gezin. Zij heeft in deze een signalerende functie. Klik hier voor meer informatie.

Overgewicht:

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven en het kan overgewicht voorkomen. Maar soms is voorlichting alleen niet voldoende, omdat overgewicht al een probleem vormt. Heeft u een aantal kinderen met overgewicht op uw school of instelling,  aarzel dan niet en schakel een kindereetcoach van Spruitjes en Zo! in. Onze begeleiding kan heel goed in kleine groepjes worden gegeven. De kosten worden dan per kind ook minder. Wat voor ouders natuurlijk aantrekkelijk is. Wilt u meer weten over de begeleiding van kinderen met overgewicht op uw school of instelling neem dan contact op met ons hoofdkantoor of een coach bij u in de buurt.

Kosten:

Speciaal voor scholen en instellingen hanteren wij een aantrekkelijk tarief. Neem contact op met een coach wanneer u meer wilt weten over dit speciale tarief.

Klik hier voor de Nederlandse coaches.

Klik hier voor de Belgische coaches.

voorlichting gezonde voeding

 

Interessant? Delen met je vrienden ››