Facebook Linkedin Twitter
Voedingsadviescentrum voor het hele gezin.: Voedingsadviescentrum voor het hele gezin.

Voedingsadviescentrum voor het hele gezin

Een voedingsadviescentrum voor het hele gezin. dat zijn wij: Spruitjes en Zo! Wij bieden hulp en begeleiding voor het hele gezin. iedereen vindt bij ons een passend aanbod. of je nu moeder wilt worden, of net zwanger bent, of misschien al drie kinderen hebt.  Of je nou een alleenstaande vader bent of samenwonend of getrouwd. Iedereen is welkom, voor advies op het gebied van voeding en over gezond afvallen voor kinderen en volwassenen.

Preventie en begeleiding

De kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! richten zich ook op preventie van overgewicht, zo geven ze bijvoorbeeld voorlichting op ouderavonden bij scholen. Maar hun hoofdtaak is de begeleiding kinderen en jongeren met overgewicht. Dat doen wij middels een speciaal traject dat geheel is ontwikkeld om kinderen en jongeren stap voor stap te begeleiden naar een gezond gewicht. Daarbij worden ouders ook intensief betrokken.

Hele gezinsamen bewegen samen afvallen

Want afvallen dat doe ja als kind niet alleen.  Het hele gezin wordt bij ons betrokken bij de begeleiding. Maar naast deze vorm van begeleiding bieden we ook andere trajecten en begeleidingsvormen aan. Voor ieder gezinslid is er een passend aanbod. We starten al met de aanstaande moeder. Want naar ons idee, kan je niet vroeg genoeg beginnen met gezond eten. Eet een aanstaande moeder gezond dan heeft dit enorm veel invloed op haar ongeboren kindje.

Overgewicht en zwangerschap

Overgewicht tijdens en zelfs voor de zwangerschap neemt toe, met alle gevolgen van dien. Voor zowel de aanstaande moeder als voor het ongeboren kind. De risico’s op complicaties nemen toe. Belangrijk dus dat de aanstaande moeder tijdens de zwangerschap niet teveel aankomt.  Voeding speelt daarbij een belangrijke rol. Maar naast goede informatie over voeding geven wij ook coaching. Want je eetpatroon veranderen is niet gemakkelijk. Speciaal voor zwangere vrouwen heeft Spruitjes en Zo! een korte cursus van drie consulten. Waarbij er naar jouw eetpatroon wordt gekeken en je alles te weten komt over voeding tijdens de zwangerschap.

Jonge ouderskindereetcoaches voedingsadviescentrum Spruitjes en Zo!

Voor jonge ouders is opvoeden niet altijd gemakkelijk. Daar zijn we ons als voedingsadviescentrum heel goed van bewust. Voeding is een groot onderdeel van die opvoeding. Niet altijd valt het mee om gezond te eten en soms weet je het allemaal even niet meer. Wat is gezond, en wat juist niet. Krijgt mijn kind wel voldoende? Waarom lust mijn kind opeens niets meer en weigert het te eten? Mag mijn kind wel suiker hebben of is dat slecht? Waarom zegt mijn peuter op alles nee? Veel vragen waar je als ouder behoorlijk onzeker van kunt worden.

Ook voor deze jonge ouders bieden we een leuke serie van workshops aan. Samen met je kind op avontuur. Overleggen met andere ouders over hoe zij de problemen oplossen. Al je vragen over voeding kunnen stellen. En ondertussen is het ook nog leuk om te doen ook.

Kindereetcoach

Voeding speelt gedurende de opvoeding een grote rol. Soms lukt het even niet. Levert voeding een strijd op. Overgewicht of ondergewicht kan een probleem vormen. Een kindereetcoach van Spruitjes en Zo! kan je dan helpen. Dat doen we door het inzetten van leuke materialen en met praktische tips.

Begeleiding  van een voedingsadviescentrum bij overgewicht helpt. Kinderen en ouders krijgen handvatten waarmee ze direct thuis aan de slag kunnen. Geen dieet, maar een vrolijke manier van kindercoaching die naast informatie over gezonde voeding ook werkt aan je zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Pubers

Niet alleen voor jonge kinderen is er begeleiding. Ook jongeren kunnen bij een kindereetcoach terecht. Tijdens de begeleiding is er ook aandacht voor het zelfvertrouwen en het zelfbeeld. Want naast weten wat je beter wel en niet kunt eten is het op deze leeftijd vooral belangrijk om lekker in  je vel te zitten. Om zeker van jezelf te zijn.

Voedingsadviescentrum voor het hele gezin.

Dat is met recht een voedingsadviescentrum voor het hele gezin te noemen. Iedereen kan bij ons terecht over vragen over voeding en opvoeding. Dus aarzel niet langer en maak een afspraak bij een van onze kindereetcoaches.

Interessant? Delen met je vrienden ››